Inscriere Ladys

Inscrierea Ladys directa. Inregistrarea Lady’s este directa de pe acest site. Ladys inscriere de pe site coordonator oficial. Pentru inscrierea Ladys aveti mai jos un banner, un formular virtual. Dupa ce dati click pe formularul de inscriere Ladys de mai jos o sa fiti redirectionata spre formularul de inregistrare. Functie de aplicatie (telefon mobil, desktop, iOS, Android) veti putea completa instant formularul sau veti fi redirectionata spre formularuladaptat pentru platforma ta de acces.

Ladys Oficial va redirectioneaza spre cel mai potrivit formular pentru dispozitivul pe care il utilizezi: mobil, desktop sau tableta. Inscrierea Ladys este absout gratuita si la final, pe adresa postala utilizata, vei primi catalogul tiparit (gratis). Pe mail vei primi informatiile necesare pentru activarea si utilizarea contului de clienta Ladys. Dua ce va activati si va logati in cont comandati un singur catalog si il veti primi gratuit acasa.

Fa-ti cont nou la Lady’s:


Cu adresa de e-mail va veti autentifica pe site. Pe aceasta adresa va vom trimite si comunicari oficiale dar si mesajul de activare a contului.

Asigurati-va ca adresa este una valabila si functionala.

Exemplu de adresa: „ionghe@yahoo.com”. Fara „www” in fata.


Aceasta este parola cu care va veti loga pe site.

Parola trebuie sa aiba minim 5 caractere.


Pentru siguranta, tastati din nou parola cu care va veti loga pe site.

Date personale

(Numele si sub prenumele):


Numarul de telefon cap-coada. Doar cifre. Fara spatii, liniute, virgule s.a.m.d. De exemplu: 0743456789.

Adresa de livrare:Daca locuiti in Bucuresti, scrieti sectorul – de exemplu : „Sector 5”

Daca locuiti in orice alta localitate, scrieti localitatea.


Doar strada si numarul.

Daca locuiti la casa, completati doar aici (nu si in rubrica de mai jos).

Daca locuiti la bloc, completati strada si numarul, iar restul detaliilor le scrieti pe randul urmator.


Daca locuiti la bloc, mai scrieti aici: bloc, scara, etaj, numar apartament.

Daca locuiti la casa, completati doar sectiunea de deasupra (aici nu mai scrieti nimic).

Newsletter:


Termeni si conditii:


Codul de inscriere (nu modificati nimic):


—————————————————–

 Formular Oficial Inscriere Ladys

Informatii explicate intr-un clip video despre comanda Ladys aveti mai jos. Pas cu pas, tutorialul video va explica cum sa va activati contul Lady’s in vederea plasarii si lansarii de comanda Ladys. Inscrierea Ladys este absolut gratuita si fara obligatii dar va aduce foarte multe avantaje. Cu un cont activ, orice clienta Ladys poate lansa comenzi pe care le poate primi gratuit acasa, prin curier postal (comenzile Ladys de minim 120 lei) sau prin Posta Romana (comenzile de minim 65 de lei). Nu in ultimul rand, spre deosebire de cumpararea produselor de la un coordonator Ladys, clientele cu cont activ beneficiaza de reduceri functie de valoare totala a comenzii (de pana la 42% functie de valoarea cumulata totala a comenzii). Astfel, pentru o comanda de peste 125 de lei veti avea un discount de 25% fata de pretul afisat in catalog + transport gratuit prin curier rapid la tine acasa + testere (15 mostre) parfumuri in colet + materiale promotionale in comanda. Pentru mai multe informatii urmariti mai jos clipul video cu explicatii pentru inscriere Ladys.

Dupa finalizarea inscrierii (veti primi un e-mail de confirmare) va logati in magazinul online Ladys si comandati un singur produs. Plasati o comanda cu 1 singur catalog si il veti primi GRATUIT acasa in cutia postala! Pentru un singur catalog comandat nu platiti 1.28 lei/bucata sau taxa de ambalare.