Informatii Ladys

Parfumuri Lady’s, Catalogul Ladys, Comenzi Ladys, Cont Ladys. Totul despre Lady’s: inscriere, comanda catalog.

Ladys are o oferta unică pe piaţa online de comercializare a parfumurilor şi produselor cosmetice. Ladys este o firmă de cosmetice totalmente românească.

Ladys ofera produsele sale doar prin magazinul online, in urma activarii contului de client(ă) în magazinul online. Toate informațiile despre Cosmetice Ladys le găsiți pe acest webstie. O firmă consacrată cu produse cosmetice de calitate ce pot fi cumparate online cu bonusuri şi discounturi speciale atât de clienţi cât şi de către reprezentanţi.

Fără obligaţii veţi primi un catalog pentru a alege din cele peste 4000 de produse. Catalogul gratuit e expediat în urma înregistrării (este necesară cel puţin o logare, chiar dacă nu comandaţi nimic, pentru activare cont).

Dupa ce va logaţi în magazinul online Ladys veţi beneficia direct de toate avantajele oferite de această firma atât pentru clienţi cât şi pentru reprezentanţi. 2 paşi pe care trebuie să îi urmaţi pentru catalogul gratuit: inscriere, logare pentru activare cont. Prin Cosmetice Ladys veți avea acces la înscriere directă și gratuită. Modelul de catalog online Ladys poate fi consultat mai jos, dând click pe coperta de catalog (imaginea principală de mai jos).

Ladys Catalog Official

  Avantajele Ladys sunt unice pe piaţa românească de produse cosmetice ce pot fi achiziţionate online. Parfumuri cu esenţe de durată cuprinse in colecţii speciale, parfumuri franţuzeşti cu o concentraţie unică de la Sangado, produse cosmetice ieftine de calitate. Atât clientele obişnuite dar şi afiliaţii şi reprezentanţii beneficiază de toate ofertele şi discounturile.

 O gamă bogată şi aproape completă de produse cosmetice şi parfumuri, produse de îngrijire ce pot fi cumpărate cu reduceri de până la 42% plus catalog gratuit şi transport gratis prin curier rapid în peste 2300 de localităţi.

  Dacă devii reprezentant(ă) Ladys programul de afiliere te ajută să câştigi un venit suplimentar permanent care după 3 luni de activitate poate egala salariul mediu pe economie, cu implicare şi dedicaţie personală. Câştigi prin afilierea Ladys pe două paliere: câştig direct ce poate fi obţinut din vânzări şi profit permanent prin construirea reţelei proprii prin afliere.

 <<<< Pentru a consulta catalogul Ladys in curs (imaginea din stanga) dati clic pe Click to read sau mai simplu – pe imaginea de catalog. Cel mai nou catalog Ladys va putea fi astfel vazut de pe aceasta pagina, pe tot ecranul.

Ladys Official

Avantaje unice pentru orice clientă Ladys:

  • Înscirerea Ladys este gratuită şi fără obligaţii şi devine activă după prima logare în contul personal în magazinul online. Odată cu prima logare în cont, chiar dacă nu veţi comanda absolut nimic, pe adresa poştală completată în formularul de înregistrare va fi expediat un catalog gratuit (tipărit).
  • Avantaje clienţi: catalog gratuit pe care îl primiţi la activarea contului online (după logare), set gratis cu 15 testere parfumuri în prima comanda de minim 100 ron, transport gratuit prin curier rapid (ptr comeanda de minim 100 ron), gratuit punguţe plastic pentru cadouri în orice pachet de comandă (de minim 100 ron), în coletul de comandă veţi primi catalogul gratuit în curs + cataloage din colectia Ladys, gratuit flyere cu promoţii.
  • Ladys nu obligă la comenzi lunare şi atât clientele/clienţii cât şi afiliaţii care dezvoltă o reţea proprie de reprezentanţi beneficiază de reduceri de până la 42% funcţie de valoare totală a comenzii. Oferta este unică pe paţa românească de cosmetice online: reduceri substanţiale funcţie de valoare comenzii + câştig garantat pentru reprezentanţii aduşi în reţeaua ta.
  • Raport unic calitate/preţ pentru toate produsele comercializate de Ladys: parfumuri, cosmetice, bijuterii placate cu argint, ceasuri de damă şi bărbăteşti.
  • Pentru comenzile cu o valoare mai mică de 50 ron se asigură transport gratuit. Comenzile cu valoare sub 50 de lei au taxă de ambalare 5 lei, iar cele cu valoare sub 30 de lei au taxa de ambalare 10 lei. Livrarea este gratuită, se percepe doar taxa de ambalare.

Ladys Catalogul

Ladys programul de afiliere:

  • Imediat ce ai un cont activ in magazinul online Ladys poti sa iti dezvolţi contul intr-unul de afiliat (reprezentant coordonator). În momentul în care te decizi că doreşti să câştigi bani vei deveni practic reprezentantă utilizând contul tău de clientă. Nu eşti obligată la absolut nimic dar orice pas pe care îl vei face pentru a-ţi dezvolta o reţea proprie, pe care să o coordonezi, te va duce spre ţinta finală: un venit suplimentar garantat. Aşadar, primul pas pe care trebuie să îl faci este acela de a avea un cont activ in magazinul online Ladys. Momentul „declanşării” pentru dezvoltare îţi aparţine. Un sfat unic, important: gaseşte noi cliente şi înscrie-le la tine în reţea!
  • IMPORTANT: nu este un sistem piramidal! Este un mecanism liberal de dezvoltare pe principiul MLM (Multilevel Marketing) care este adaptat la promovarea ce poate utiliza mediul online (bloguri, site-uri, conturi de socializare). De aceea afilierea Ladys este unică: te ajută să câştigi bani nu numai prin dezvoltare şi vanzare directă (cum se întâmplă la Avon, Oriflame sau Amway) ci şi prin utilizarea resurselor online (internet).
  • Programul de afiliere Ladys permite unui afiliat să obţină comision (în bani) pentru toate cumpărăturile clienţilor pe care i-a direcţionat (înscris în propria reţea). Gaseşte clienţi noi pentru cosmeticeladys.ro şi Ladys îţi garantează minim 10 % din valoare comenzilor facăute (şi plătite) de afiliatele tale. Prin această procedură vei câştiga bani de fiecare dată când prietenele din reţeaua ta vor comanda.
  • IMPORTANT: dacă prietenele din reţeaua ta lansează comenzi dar nu le platesc vei fi penalizată cu contravaloarea implicată de transport şi ambalare.

Câştiguri Ladys:

Există patru niveluri de recompensare pentru activitaea afiliatului iar bonusul este nelimitat pentru nivelurile 2, 3 si 4 (nivel 1 – 10%, nivel 2 – 5%, nivel 3 – 2.5%, nivel 4 – 1.25%).
Persoanele fizice pot primi plata in bani a bonusului de afiliat! Nu doar persoanele juridice pot opta pentru plata bonusului in cont, ci mai nou si persoanele fizice, cu retinerea impozitelor aferente la sursa, pe baza unui contract de comision. Ladys se va ocupă de toate formalităţile aferente impozitelor ce trebuie plătite, iar dvs veti primi banii in cont fără alte demersuri!

Cum platesti comanda Ladys?

Plata se face la primirea comenzii respectiv la ridicarea comenzii de la oficiul postal. Este sistem „plata ramburs”. Ladys asigura integral plata transportului pentru comenzi de minim 60 de lei si pentru comenzile de peste 110 lei se asigura transportul comenzii Ladys prin curier rapid la usa dv. Catalogul gratuit Ladys este expediat prin posta,intr-un pic, absolut gratuit si ajunge in cutia postala in aproximativ 7 zile lucratoare de la activare contului Ladys.