Cosmetice Lady’s catalog noiembrie-decembrie

Cosmetice Ladys catalog nou. Un catalog cosmetice Ladys pentru sarbatorile de iarna. Catalog cosmetice Ladys valabil 21 noiembrie – 20 decembrie. Lady’s publica un catalog nou la aproximativ 45 de zile. Prezenta brosura acopera perioada campaniei 10. Puteti consulta catalogul Ladys ultim in acest articol. Oferte multe, reduceri pentru luna decembrie, produse cosmetice noi in ultimul catalog cosmetice Ladys. Catalogul virtual cosmetice Ladys poate fi consultat si de pe dispozitivele mobile.

Cosmetice Ladys s-a impus pe piata online din Romania cu produse la un excelent raport calitate-pret. Dupa inscriere Ladys puteti cumpara cosmeticele acestei firme cu reduceri de pana la 40%. Discountul se aplica la preturile afisate in catalog si depinde de valoare comenzii. Cea mai populara reducere este cea de 25%. Primiti acest discount pentru comenzi de minim 123 lei (pret catalog).

Cosmetice Ladys catalog

Catalogul cosmetice Ladys este valabil pentru comenzi in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Pentru a rasfoi catalogul online Ladys dati click pe sagetile laterale. Brosura virtuala poate fi consultata si de pe telefon mobil sau tableta.

Cosmetice Ladys este o firma romaneasca ce comercializeaza produse de ingrijire, cosmetice, parfumuri si accesorii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*